PACHETE de 1 zi / IEȘIRI de-o zi
Notă: prețurile și conținutul pachetelor pentru 2021 se vor revizui până în 01.04.2021 (după discuțiile cu furnizorii locali)

SNAGOVul are o tradiție de 70+ ani ca DESTINAȚIE de TURISM de WEEKEND!

Rezervarea prealabilă (cu formarea unor grupuri) ușurează, crește predictibilatea și fluența (în parcurgerea unui program convenit) atât pentru turiști cât și pentru furnizorii locali (+reducerea cozilor, a indisponibilităților etc.).

Pentru principalele servicii solicitate, se pot utiliza PACHETE (la ore fixe și cu conținut bine definit).  Apoi prin punctualitate și bună organizare, ar trebui să rezulte o creștere a calității, reducere a costurilor și posibilitatea ca mai mulți turiști să beneficieze de (suite de) servicii.

Prioritate: 1) Grupuri organizate > 2) PACHETE (turistice) >  3) Turiștii veniți “la poate găsim ceva și vedem acolo și atunci ce facem

Variantele curente va garantează disponibilitate (nu găsiți “ocupat”), economie de timp (nu mai platiti in fiecare loc + stat la coada) și pot include reduceri / surprize .

(Intenționăm să adăugăm și alte pachete – solicitați și dvs.):
> SIMPLU 1 [Durată=2h / 35 lei/p]
STANDARD 1 [Durată=3h /  75 lei/p]
MEMORABIL 1 [Durată=4h / 100 lei/p

* Solicitați Configurare de Pachete personalizate pentru:
1) FAMILII (grupuri de / cu 8-16 participanti)
2) PRIETENI / FRIENDs (grupuri de)
3) CORPORATE (minim 2x 16 = 32 participanți)
4) Grădinițe și Școli – pentru care există și un Configurator (fișier Excel – trimis la cerere, care permite selectarea rapidă a categoriei de vârstă, a activităților – atracțiilor – circuitelor) astfel încât rezultă imediat durata totală, o estimare a costurilor (totale și per participant). Și conține și link-uri (cu detalii) pentru tot ce puteți selecta din setul prezentat (vizitează și pagina: pt. Activități ȘCOLARE)

 • Intenționăm să completăm și cu alte pachete (inclusiv cu variante de HoReCa  – care depind de  motivațiile, capacitatea și profesionalismul furnizorilor locali: circa 8, de la 5 la 2 stele).

  * Fundatia Snagov depune eforturi să:
  1) contribuie (asocieze / oferteze) mai mulți furnizori HoReCa și de activități din Zona Snagov
  2) (re)apară la Snagov oferte de meniuri cu pește, raci și scoici din lacul Snagov.  Dar și produse țărănești tradiționale (prin puncte de gastronomice locală)
  3) momentan Fundatia Snagov mai prezintă ocazional (la sediul ei) unele mostre, cu ocazia unor evenimente/circuite în Zona Snagov

  * Mai multe detalii la: turism@Snagov.ro / Tel: 0720 762 468