PACHETE de 1 zi / IEȘIRI de-o zi
Notă: prețurile și conținutul pachetelor pentru 2021 se vor revizui până în 01.04.2021 (după discuțiile cu furnizorii locali)

Variantele curente includ reduceri. Exemple (și vom mai adăuga / întrebați mereu):
BASIC (prioritate: grupuri>pachete>ad-hoc) [DT=2h / 35 lei/p]
STANDARD (prioritate: grupuri>pachete>ad-hoc) [DT=3h /  75 lei/p]
MEMORABIL (prioritate: grupuri>pachete>ad-hoc) [DT=4h / 100 lei/p

Solicitati Configurare de Pachete personalizate pentru:
1) FAMILII (grupuri de / cu 8-16 participanti)
2) PRIETENI / FRIENDs (grupuri de)
3) CORPORATE (minim 2x 16 = 32 participanți)

> Pentru Grădinițe și Școli – există și un Configurator (fișier Excel – trimis la cerere, care permite selectarea rapidă a categoriei de vârstă, a activităților – atracțiilor – circuitelor) astfel încât rezultă imediat durata totală, o estimare a costurilor (totale și per participant). Și conține și link-uri (cu detalii) pentru tot ce puteți selecta din setul prezentat (vizitează și pagina: pt. Activități ȘCOLARE)

  • Intenționăm să completăm și cu alte pachete (inclusiv cu variante de HoReCa  – care depind de  motivațiile, capacitatea și profesionalismul furnizorilor locali: circa 8, de la 5 la 2 stele).

    * Fundatia Snagov depune eforturi să:
    1) contribuie (asocieze / oferteze) mai mulți furnizori HoReCa și de activități din Zona Snagov
    2) (re)apară la Snagov oferte de meniuri cu pește, raci și scoici din lacul Snagov.  Dar și produse țărănești tradiționale (prin puncte de gastronomice locală)
    3) momentan Fundatia Snagov mai prezintă ocazional (la sediul ei) unele mostre, cu ocazia unor evenimente/circuite în Zona Snagov
3Shares