SNAGOV Tur SRL este (singura) agenție Tur – Operator din Zona Snagov.
Și promovează Snagov – Destinația ta de weekend!

Adică vă recomandă să vă compuneți dvs. un program (ca familie, prieteni, grupuri școlatr, corporate) dintr-o ofertă de circa 40+ activități / ateliere / locuri de vizitat / ture cu ghid prin natură și pe lac / închirieri de biciclete – caiace – ambarcațiuni etc.

Folosiți platforma online de Rezervari – Booking pentru Oferta Turistică a Zonei Snagov.

Snagov Tur SRL, derulează din 2001  acțiuni și proiecte împreună cu toți cei interesați de relansarea Snagovului ca destinație turistică. Asocierea se realizează prin Fundatia Snagov (căci multe demersuri sunt voluntare si de promovare). Perioada de “vârf” a fost 2006-2012 (chiar 4 angajați permanenți  și cifra de afaceri de 120.000 Euro) după care au apărut platformele booking.com care însă constatăm (dupa 9 ani) că se focalizează (90%+) pe HoReCa (deci pe cazare) și omite setul de activități pe care le poți face într-o destinație turistică – precum Snagovul.

SNAGOV Tur SRL are și un set propriu de oferte, însă (în special prin Fundatia Snagov) – ne propunem sa colaboram si promovam cat mai mult din oferta turistica a Zonei Snagov.

Principalele mijloace de prezentare – promovare (cu care încearcă să promoveze ofertele întregii zone), sunt:
1) Platforma de Rezervare – Booking cu 40+ oferte (in special cu si despre CE POȚI FACE la SNAGOV) si prin care iti poți crea un program propriu (ca suită de activități etc.)
2.1) Centru de Informare Turistică (Sos. Snagov nr 78, Snagov sat, Snagov)
2.2) Centrul de Închirieri (echipamente sportive: Biciclete, Caiace) – Ambarcațiuni – vaporașe, locații etc.
2.2) Centrul de Biodiversitate / 2.4 Centrul de Recuperare Faună (prin Fundatia Snagov)
3) site (www.snagov.ro
4) Facebook (pagină dedicată) > Snagov B: Eco Turism Informare – ZS Fundatia
5) Calendar al Zonei Snagov
6) Evenimentele Zonei Snagov 
7) Instagram > postări pentru promovarea ofertei Zonei Snagov (#SnagovTourism, #SnagovMuseum, #SnagovCulture#SnagovConservation, #SnagovBiodiversity, #SnagovForest, #SnagovWhatToDo, #SnagovSpecies xN,  #SnagovFamily, #SnagovFriends, #SnagovEducation, #SnagovHoReCa)
8) set materiale de promovare (hartă turistică, flyere dedicate etc.)
9) participări la târguri naționale de turism (TTR) și alte evenimente specifice

Contact: Tel: 0720 762468 email: turism@snagov.ro