RECOMANDĂRI (cumulat: Snagov Tur Srl & Fundatia Snagov / evenimente de la 8 la 120/600 participanți)

Pagina este în curs de actualizare. (mulți ani am folosit un set de Cărți de Onoare cu circa 60+ impresii și recomandări – scrise). Mulțumim pentru înțelegere!

SNAGOV TUR SRL are ca obiectiv găsirea celor mai bune soluții – pentru un set de dorințe/nevoi ale clienților. Astfel, inițial ne-am propus să finalizăm fiecare contract/misiune, cu obținerea unor  Recomandări de la clienți (sau scrisoare de mulțumire). În acest sens, avem plăcerea de a prezenta câteva mostre (din păcate, de multe ori am fost prea obosiți – cu toții – că la sfârșitul zilei să insistăm pentru a prelua impresii “la cald” și în formă scrisă).

Extrase din recomandările primite:

.. mulțumim .. a fost excelentă experiența și colaborarea cu echipa Snagov Tur, care a fost alături pe tot parcusul evenimentului. .. 60 angajați .. și a familiilor acestora .. .. am fost impresionați .. antrenantă pentru toți participanții. .. sperăm .. a repeta experiența .. ori alte tipuri de colaborări.
.. 150 persoane, am petrecut o zi deosebită într-un mediu relaxant și plăcut în mijlocul naturii. .. mulțumim Snagov Tur pentru promptitudinea .. sprijinul oferit .. asistența oferită .. Sper să existe cât de curând prilejul de a repeta experiența ..împreună cu Snagov Tur
.. dorim să mulțumim Snagov Tur .. adaptarea permanentă .. întreaga asistență .. ultimii doi ani. .. 200 persoane într-un mediu deosebit de relaxant și plăcut .. Snagov Tur este un furnizor de încredere pe care ne putem baza și capacitatea de a înțelege specificul de business și de a creea mai multă valoare decât cea așpteptată
Mulțumim Snagov Tur pentru profesionalismul demonstrat .. recreerea și relaxarea unui număr de 100 de angajați ai companiei noastre. .. mulțumim pentru buna organizare .. deschiderea și bunăvoința Snagov Tur .. a venit în întâmpinarea nevoilor noastre. .. un prilej foarte bun de a crea și a continua o relație cu Snagov Tur
"...cei aproape 30 de angajați Reader's Digest au petrecut o zi plăcută într-un mediu deosebit de relaxant..." (Reader's Digest)
"...la Snagov (...) am petrecut câteva zile plăcute într-un mediu deosebit de relaxant..." (Gregory's Romania)
"...mulțumim Agenției de Turism SC SNAGOV TUR SRL pentru propuneri, pachetul oferit, organizare și asistență..." (GfK Romania)
"...mulțumim în mod special pentru ajutorul acordat și mai ales pentru flexibilitatea de care a dat dovadă în adaptarea serviciilor standard la cerințele și bugetul comunicate de noi (...) ne-a ajutat mult în organizarea acestui eveniment..." (Reader's Digest)
...apreciem ... abilitățile companiei de a răspunde cu promtitudine cerințelor noastre și de a finaliza activitățile în timp util ... profesionalismul cu care SNAGOV TUR dezvoltă și implementează evenimente a reprezentat pentru noi... garanția unui succes sigur..." (Ogilvy PR)
Client (copia recomandării în link)Caracteristici servicii furnizate
Mr. BricolageTraining + set Activități relaxare 30p
KANAL Dset Activități agrement / Relaxare 150p
OSIMȘedință / Circuit turistic cu ghid
Petromset Activități agrement / Relaxare 30p
ADV CommunicationCircuit cu ghid
Mercury 360Team-building / set Activități 100p
Accent Intermediaset Activități agrement / Relaxare
Tempo AdvertisingTraining / Circuit turistic cu ghid
Ogilvyset Activități agrement / Relaxare
Reader’s Digestset Activități agrement / Relaxare
Centrul Comunitar Evreiesc set Activități agrement / Relaxare: 200p x 2 ani 
Gregory’s RomaniaTraining / set Activități
GfK Romaniaset Activități agrement / Relaxare