CARIERE/Angajări

Posturi / oportunități curente la SNAGOV TUR + FUNDAȚIA SNAGOV (datorate extinderii activității):

Nr.Cod
post
Denumire postTip postStatusDetalii post
1M10Responsabil marketing / promovare / telefoane
80% online (Facebook, Internet, baze de date, tel)
15% pe teren prin București (la clienți, furnizori, parteneri, agenții de turism, HoReCa, mass-media)
5% pe teren la Snagov (parteneri, furnizori, la evenimentele derulate, cu clienții)
part-time
70% de acasă
10% din birou
20% pe teren
OpenVezi Activitatile Postului.
Pentru a vedea anuntul publicat si a aplica:
2M20Director Vânzări – Sponsorizări (ca nivel de reprezentare + decizii / autonomie / responsabilitate)
Agent Vânzări pentru servicii turistice ( precum competențe profesionale de vânzare / organizare / raportări)
A se vedea (orientativ) cerințele din link-urile asociate. În perioada următoare, organizăm și câteva întâlniri / prezentări față-în-față. Unde vor exista Întrebări – Răspunsuri – exemple – demonstrații.
full-time
(mobil)
din
București
ori
Ploiești
care ajunge
și la
Snagov
cu clienții
OpenVezi Activitatile Postului.
Pentru a vedea anuntul publicat si a aplica:
3O10Agent Turism (local)
(avem 2 soluții part-time – mai căutam / formăm 2-10 persoane)
part-time
la Snagov
Openurmeaza a fi specificat
4O00 O40Director Operațional (locația din Snagov + dotări)
Coordonator Logistică (la evenimente)
* Ideal ar fi să poată să și “facă” (să se implice – ajute – lucreze – la evenimente)
part-time
la Snagov
OpenVezi Activitatile Postului.
5O30
S00
Gestionar/Vânzător magazin (local)
Office Manager (local)
* Să “țină deschis” sâmbătă și duminică (la Colecțiile Muzeale și la Centrul de Închirieri)
part-time
la Snagov
OpenVezi Activitatile Postului.
6O41Conducător ambarcațiune Vaporaș Vlad Țepeș
(avem 1 persoană – mai căutam / formăm)
part-time
la Snagov
Openurmeaza a fi specificat
7O43/ O45Însoțitor grup – preferabil – local
Controlor bilete Vaporaș și Titicar
(avem 1 persoana – mai căutăm / formăm 2-10)
part-time / colaborator / voluntarOpenurmeaza a fi specificat
8O48Responsabil întreținere/reparații echipamente
(biciclete – caiace – iaz – kit-uri 20 activități etc)
(avem 1 persoană – mai căutam / formăm)
part-time / colaboratorOpenurmeaza a fi specificat
9O20Ghid turistic / Ghid local
(avem 1 soluție – mai căutăm / formăm 2-10)
colaborator
la Snagov
Openurmeaza a fi specificat

Există 12 SEGMENTE (grupuri “țintă” = potențiali clienți) care sunt vizați fie prin Snagov Tur (agenție de turism specializată în Zona Snagov) fie prin Fundația Snagov (ONG cu 4 direcții strategice). Pentru fiecare segment, există deja Oferte, formulare de prezentare > ofertare > contractare > derulare – implementare și resursele necesare.

Tot ce mai trebuie pentru 2018 este completarea ECHIPEI de lucru.

Dorim să lucrăm doar cu oameni motivați și instruiți, deschiși la dezvoltare individuală, respect, recunoașterea meritelor și recompense. Oferim astfel un climat care să sprijine diversitatea și dezvoltarea individuală prin feedback, coaching, implicarea în derularea acțiunilor, posibilitatea de avansare, training etc.


Lucrul în echipe flexibile și multidisciplinare este baza fundamentală a serviciilor oferite de noi. Noi suntem convinși că numai o puternică echipă de profesioniști adecvat motivați, poate genera soluțiile care să asigure clienților noștri calitatea și satisfacția unor circuite și activități memorabile.


De aceea, apreciem oamenii pentru diversitatea, competențele și abilitățile lor și mai ales pentru dorința și capacitatea de învățare continuă. Spiritul de echipă și abilitățile de comunicare sunt de asemenea calități pe care le dorim de la un viitor coleg.


Echipa SNAGOV TUR mulțumește tuturor colaboratorilor și foștilor colegi care au contribuit la acțiunile/evenimentele/proiectele derulate și la creșterea și consolidarea organizațională a SNAGOV TUR.


>> ALTE elemente (noi =2014) de luat în considerare:
1) există și www.FundatiaSnagov.ro – care are nevoie de ajutor în “vânzări” ale activităților, proiectelor, sponsorizărilor asociate. Deci ar trebui explorat și acest site. În ultimii 7 ani fundația a documentat (făcut tangibil) patrimoniul Zonei Snagov:
1a) Patrimoniu Natural (vezi broșura 24 pag de prezentare, pe care acum o actualizăm)
1b) Patrimoniu Cultural (vezi broșura 48 pag de prezentare – Colecțiile Muzeale Snagov)
2) Avem și calitatea – rol de Custode (voluntar) al Ariei Naturale Protejate “Lacul Snagov”, ceea ce înseamnă un set de angajamente / obligații, dar și posibilitatea de a iniția direct colaborări de tip CSR, parteneriate, voluntariate – oarecum suplimentar, cu un plus de credibilitate.
3) Lucrăm la un set de scurte filme (4-12 min) de prezentare a ofertelor și activităților ce pot fi derulate în Zona Snagov (pentru diferite ieșiri de circa o zi). Iată câteva (care pot fi folosite în vânzări): 
CAIACE  + VAPORAȘ + BICICLETE (Notă: toate filmele cu prefixul ZS Zona Snagov sunt ale noastre – vedeți că sunt mai multe acolo și apar săptămânal alte 2-4). Dar și ce se poate oferi pentru COMPANII și pentru ȘCOLI.
4) Nouă ne este clar cum se poate lucra tot anul (sezonalitatea Snagov Tur se poate compune cu sezonalitatea Fundația Snagov + set de proiecte în derulare + de realizat).
5) pe parte de Marketing – PR – Promovare, recomand a se vizita și paginile de FaceBook care conțin Fundația Snagov (în total acum sunt 5). Precum și albumele foto, filme și evenimente asociate.
6) Noi căutăm persoane care au experiență și pot vorbi cu top manageri de la multinaționale, care pot merge să facă și scurte prezentări în teren în Zona Snagov, cărora le plac activitățile în aer liber, care pot și vor să lucreze remote (birou mobil).

Pentru mai multe detalii – informații:
1) vizitați și cele 4+1 pagini din FaceBook (care conțin FUNDAȚIA SNAGOV în denumire). Și mai ales albumele Foto, Video și Evenimentele
2) solicitați telefonic 0730097505 ori email office@fundatiasnagov.ro să veniți la o întâlnire/prezentare la sediul din București, unde să vedeți – auziți – întrebați mai multe detalii despre istoric – viitor (modul de lucru)

Pentru a aplica la unul dintre posturile mai sus menționate, este necesar să accesați butonul Aplică Aici sau să transmiteți Curriculum Vitae și Scrisoare de Motivație, specificând obligatoriu de unde ați aflat despre această oportunitate și codul postului pentru care aplicați – la e-mail: turism@snagov.ro.