Recomandări

Pagina este în curs de actualizare. Mulțumim pentru înțelegere!

SNAGOV TUR SRL are ca obiectiv găsirea celor mai bune soluții – pentru un set de dorințe/nevoi ale clienților. Astfel, ne propunem să finalizăm fiecare contract/misiune, cu obținerea unei Recomandări de la clienți (sau scrisoare de mulțumire). În acest sens, avem plăcerea de a enumera/prezenta:

Extrase din recomandările primite:

"...la Snagov (...) am petrecut câteva zile plăcute într-un mediu deosebit de relaxant..." (Gregory's Romania)
"...cei aproape 30 de angajați Reader's Digest au petrecut o zi plăcută într-un mediu deosebit de relaxant..." (Reader's Digest)
"...mulțumim în mod special pentru ajutorul acordat și mai ales pentru flexibilitatea de care a dat dovadă în adaptarea serviciilor standard la cerințele și bugetul comunicate de noi (...) ne-a ajutat mult în organizarea acestui eveniment..." (Reader's Digest)
"...mulțumim Agenției de Turism SC SNAGOV TUR SRL pentru propuneri, pachetul oferit, organizare și asistență..." (GfK Romania)
...apreciem ... abilitățile companiei de a răspunde cu promtitudine cerințelor noastre și de a finaliza activitățile în timp util ... profesionalismul cu care SNAGOV TUR dezvoltă și implementează evenimente a reprezentat pentru noi... garanția unui succes sigur..." (Ogilvy PR)
John Doe
Designer
ClientTip Serviciu
Mr. BricolageTraining
KANAL DActivități agrement / Relaxare
OSIMSedință / Circuit turistic
PetromActivități agrement / Relaxare
ADV ComunicationCircuit
MercuryTeam-building
Accent IntermediaActivități agrement / Relaxare
Tempo AdvertisingTraining / Circuit turistic
OgilvyActivități agrement / Relaxare
Reader’s DigestActivități agrement / Relaxare
Gregory’s RomaniaTraining
GfK RomaniaActivități agrement / Relaxare
3Shares