Vizitatori: 1.456.674
On-line: 6
Cereri: 3.220.613
Centru
Închirieri
EcoTurism
Activități
Activități
PRIETENI
Activitati
FAMILII
Activitati
SCOLARE
Activitati
COMPANII
Audio
Ghid
 

Kayaking


Kayaking - Ture cu caiacele 
FILM de prezentare [7:00 min]: http://youtu.be/W1lA-YwUPt8 (la minutul 5:16). 


Iubitorii de natura si pasionatii de ture cu caiacele pot opta si pentru o suita interesanta de trasee in unele din cele mai frumoase si memorabile zone din tara noastra precum: 
- Lacurile: Snagov, Mogosoaia, Paltinu, Bolboci, Vidraru, Siriu, Rausor, Pecineagu, Maneciu, in Delta Dunarii (lacurile: Razim, Sinoe, Babadag, Ceamurlia, Golovita, Zmeica, Salcioara, etc.) 
- Raurile: Neajlov, Ialomita, Dambovita, Olt, Dunare (zone Oltenita-Calarasi, Cazanele Mari / Mici, Tulcea, Delta Dunarii) 
Se deruleaza in sezonul cald

Cu o remorca speciala (din dotare) putem transporta 4-8 caiace si deci asigura un grup de 6-14 persoane cu echipamente. 

Nota: Circuite se pot organiza si pe alte trasee, la cerere (si in limita posibilitatilor) - daca se formeaza un grup / buget care sa motiveze toate partile implicate.

 
Traseele si activitatile noastre se adapteaza cerintelor participantilor legat de: zone si tipuri de drumetii, grade de dificultate, conditii de cazare si servicii de masa si durata (zile de derulare). Motiv pentru care si oferta va fi diferita. 

Orice tura programata / convenita poate suferi totusi modificari inca de la inceput si/sau pe parcurs in functie de: conditia fizica a participantilor, vreme,  diferite situatii aparute pe traseu (in cadrul grupului). 

Urmariti CALENDARUL de ACTIVITATI, unde avem specificate propunerile de trasee in zone si perioade diferite.


Fotografii din circuite:


Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne comunicati detalii legate de: tipurile de activitati preferate, marimea grupului, media de varsta a participantilor, scopul iesirii, perioada/data de interes, conditia fizica a participantilor si nivelul conditiilor dorite. 

Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati la tel: 0720-SNAGOV (0720-762468), tel/fax: 021 323 9905 sau email: turism@snagov.ro. Sau puteti folosi Formularul de CONTACT.
Persoana de contact: Mihai B. (0720 762 468).


cautare:

© 2005 Snagov Tur srl